juha

NPS mukana järjestämässä kansainvälistä nuorten purjehdusleiriä

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa NPS mukana järjestämässä kansainvälistä nuorten purjehdusleiriä
elo 082015
 

NPS on ollut mukana järjestämässä kansainvälistä nuorten purjehdusleiriä. Leiri järjestetään yhteistyönä Naantalin Rotaryklubin kanssa ja kuuluu osana aktiiviseen Rotarijärjestön vaihto-oppilasohjelman toimintaan. Leiri kantaa nimeä Sailing and Archipelago Sea Nature Camp ja kestää kaksi viikkoa. NPS:n jollaohjaajat ovat olleet mukana purjehduskouluttajina ja monet seuran jäsenistämme ovat olleet mukana käytännön järjestelyissä mm. matkapurjehdusretkellä Mustaluotoon ja Ruohokarille sekä toimineet erilaisissa majoitukseen, ruokailuihin ja logistiikkaan liittyvissä tehtävissä.

Kiitos kaikille osallistuneille avustanne!

Ohessa muutama kuva leiriltä ja linkki TV-uutisiin YLE Areenassa. Useissa medioissa tulee tästä vielä lisää artikkeleita. Kannattaa seurata paikallisia lehtiä.

http://areena.yle.fi/1-2957318?autoplay=true     (NPS juttu alkaa 4min 5sek kohdalta)

11811554_957031541005214_1956892078750451725_n

Mustaluodon lauluilta tuulisessa säässä

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Mustaluodon lauluilta tuulisessa säässä
kesä 092015
 

Mustaluodon lauluiltaan kerääntyi 28 hengen osallistujajoukko saunomaan ja laulamaan. Ilma oli tuulinen ja kävi tällä kertaa ikävästi etelän puolelta saaren molempiin laitureihin ja saunalle. Veneitä oli kiinnittäytyneenä 13 kappaletta.

Lauantai-iltana iloinen tynnyrisauna ja grillikota palvelivat taas osallistujia mainiosti. Kiitokset soittajalle ja laulajille!

Veneily Baltiassa-luennolla paljon osallistujia

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Veneily Baltiassa-luennolla paljon osallistujia
helmi 042015
 

Naantalin Seurahuoneella pidetyssä Baltian Veneilyluennolla oli runsaslukuinen kuulijajoukko. Jäsenemme Raimo Siltari piti mielenkiintoisen ja erittäin hienosti valmistellun esityksen Viron, Liettuan ja Latvian venesatamista ja veneilystä tuolla aluella. Samalla pääsimme tutustumaan alueen karttoihin, satamaoppaisiin ja esitteisiin. Kiitos kaikille esitelmän valmistelijoille ja osallistujille aktiivisuudesta!

Tutustuminen Turun Vartiolentueeseen

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Tutustuminen Turun Vartiolentueeseen
tammi 262015
 

Jäsenemme Jari Leino järjesti 20.1.2015 vierailun Rajavartiolaitoksen Vartiolentuelaivueeseen Turun Lentoasemalle. Mukana vierailulla oli reilut 25 innokasta osallistujaa, jotka kuulivat esitelmän laivueen historiasta ja nykytilasta sekä pääsivät tutustumaan läheltä niin lentokone- kuin helikopterikalustoonkin.

Kuvia ja tunnelmia Vaihelasta

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Kuvia ja tunnelmia Vaihelasta
syys 232014
 

Retkivenekauden päättäjäiset pidettiin Vaihelassa lauantaina 20.9. Ilma oli harvinaisen lämmin ja aurinkoinen ajankohtaan nähden. Tunnelma oli todella mukava kun kauden päättäjäisiä päästiin viettämään yhdessä paikallisten kanssa. Seuran jäseniä oli paikalle tullut n.25 innokasta veneilijää ja paikallisia asukkaita oli lisäksi illan yhteisjuhlassa mukana suunnilleen saman verran.

Päivällinen Vaihelassa

Vaihelan Kievari

NPS Tiedottaa: Retkivenekauden päättäjäiset, Lipunlaskujuhla ja Syyskokous

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa NPS Tiedottaa: Retkivenekauden päättäjäiset, Lipunlaskujuhla ja Syyskokous
syys 072014
 

Hei Kaikki!

Perinteiset retkivenekauden päättäjäiset vietetään Velkuan Vaihelassa lauantaina 20.9.

Sauna ja Ravintola on varattuna joten tulkaa kaikki viettämään aikaa mukavan yhdessäolon merkeissä. Osallistujat maksavat itse satamamaksun ja ravintolaruokailun paikan päällä.
Ilmoittautumisia pyydetään osoitteeseen juha.jokinen(ät)nps.fi viimeistään tiistaina 16.9.
Satamamaksu: 20€ / vene
Menuehdotus: VAIHELAN PÖYTÄ    34€
Kalapöytä; graavilohi, savulohi, savumuikku,
Katkarapu coktail, Sillivalikoima, Vihreä salaatti, Keitetty peruna, Marinoitua punasipulia ja ruohosipulismetana
**

Härän filettä black and white
Herkkusieni-pekoni-papupaistos / Miedosti savustettua lohta Valkoviini ruohosipuli kastike
**

Lime- juustokakku

Perinteinen NPS:n lipunlaskujuhla vietetään Naantalin Merisalissa lauantaina 4.10. klo 18.00
Lisätiedot, varaukset ja illalliskorttien hinnat oheisesta ilmoituksesta. Kaikki mukaan!

NPS:n syyskokous pidetään Ravintola Trapissa torstaina 20.11. klo 19.00
Sääntömääräiset asiat. Kaikki mukaan!

Muuta NPS:n toimintaa löydät kotisivuilta www.nps.fi

Hyvää Syksyä Kaikille!
NPS Hallitus

 

Jollakoulutusta Raision Lukiolaisten liikuntakurssilla

 Juniorit, Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Jollakoulutusta Raision Lukiolaisten liikuntakurssilla
syys 042014
 

Raision lukion liikuntakurssille järjestettiin heidän tarpeisiinsa räätälöity jollapurjehduskurssi 3.-4.9. Raision lukiolla ja Lammasluodossa. Kurssilla opeteltiin jollapurjehduksen alkeita niin luennolla Raision lukiossa kuin käytännössä optimistijollilla harjoitellen Lammasluodossa. Innokkaita purjehdusoppilaita oli Lammasluodossa seuraamassa myös Turun Sanomien sekä Rannikkoseudun toimittajat. Kiitos Raision lukion väelle, toimittajille ja kaikille kurssin järjestelyissä mukana olleille.

Muinaistulet vietettiin Halvägstenarnissa 2014

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Muinaistulet vietettiin Halvägstenarnissa 2014
syys 042014
 

 

Perinteiset Muinaistulet vietettiin HV:ssä. Tilaisuuden järjestelyt olivat taas onnistuneet mutta osallistujia oli hieman totuttua vähemmän paikalla. Ensi kerralla isommalla porukalla mukaan!

NPS Tiedottaa

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa NPS Tiedottaa
elo 172014
 

Hei Kaikki!

Perinteinen Muinaistulien yö vietetään Halvvägstenarnissa lauantaina 30.8. Lisätietoja löytyy tapahtumakalenterista. Kaikki mukaan!

NPS:n jollakoulutus on toiminut koko kesän aktiivisesti. Nyt jollakoululaiset ovat harjoitelleet JunnuTiimin kanssa viikottain hyvin kokemuksin!

Lammasluodossa on kesän aikana käynyt paljon porukkaa ulkoilemassa, uimassa ja aurinkoa ottamassa. Hyvä niin, mutta jonkin verran on myös havaittu vahingontekoa joten Lammasluodossa  omaisuuttaan säilyttävien on syytä tarkistaa ettei mitään vahinkoa ole päässyt tapahtumaan. Pyrimme parantamaan Lammasluodon valvontaa.

Seuran sivuille on lisätty ilmoitussivusto myynti-ilmoituksille, kursseille, tapahtumille ym. ajankohtaisille tiedotteille. IlmoitusTORI löytyy Tapahtumakalenterin alta. Ilmoitukset Torille voi lähettää seuran tiedottajalle eli tähän sähköpostiin.

Lammasluotoon on tulossa uusi laituri kaudelle 2015. Laiturista on vuokrattavana 10-15 venepaikkaa nopeimmille. Varauksia ja lisätietoja varten ota yhteys Jari Saariseen etunimi.sukunimi@nps.fi

Hyvää Loppukesää!
NPS Hallitus

P.S. Tämä tiedote on lähetetty jäsenpostilla. Jos et ole saanut sähköpostia niin muista liittyä postituslistalle. Liittymisohjeet löydät seuran nettisivuilta.

Mustaluodon lauluillassa tunnelmaa!

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Mustaluodon lauluillassa tunnelmaa!
kesä 182014
 

Mustaluodon lauluiltaan kerääntyi runsaslukuinen osallistujajoukko saunomaan ja laulamaan. Ilma oli huonosta sääennusteesta huolimatta mitä parhain eikä kylmä pohjoistuuli saavuttanut Mustaluodon laitureita ollenkaan.

Lauantaiaamuna tehtiin yhdessä saunapuita ja sitten vielä upea ulkopöytä sekä penkit kodalle. Illalla uusi iloinen tynnyrisauna ja grillikota palvelivat osallistujia mainiosti. Iloinen yhteislaulu ja soitto jatkui keskiyöhön saakka…

Ensi vuonna uudestaan!

© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha