NPS mukana järjestämässä kansainvälistä nuorten purjehdusleiriä

NPS mukana järjestämässä kansainvälistä nuorten purjehdusleiriä

NPS on ollut mukana järjestämässä kansainvälistä nuorten purjehdusleiriä. Leiri järjestetään yhteistyönä Naantalin Rotaryklubin kanssa ja kuuluu osana aktiiviseen Rotarijärjestön vaihto-oppilasohjelman toimintaan. Leiri kantaa nimeä Sailing and Archipelago Sea Nature Camp ja kestää kaksi viikkoa. NPS:n jollaohjaajat ovat olleet mukana purjehduskouluttajina ja monet seuran jäsenistämme ovat olleet mukana käytännön järjestelyissä mm. matkapurjehdusretkellä Mustaluotoon ja Ruohokarille sekä toimineet erilaisissa majoitukseen, ruokailuihin ja logistiikkaan liittyvissä tehtävissä.

Kiitos kaikille osallistuneille avustanne!

Ohessa muutama kuva leiriltä ja linkki TV-uutisiin YLE Areenassa. Useissa medioissa tulee tästä vielä lisää artikkeleita. Kannattaa seurata paikallisia lehtiä.

http://areena.yle.fi/1-2957318?autoplay=true     (NPS juttu alkaa 4min 5sek kohdalta)

11811554_957031541005214_1956892078750451725_n