NPS Tiedottaa

NPS Tiedottaa

Hei Kaikki!

Perinteinen Muinaistulien yö vietetään Halvvägstenarnissa lauantaina 30.8. Lisätietoja löytyy tapahtumakalenterista. Kaikki mukaan!

NPS:n jollakoulutus on toiminut koko kesän aktiivisesti. Nyt jollakoululaiset ovat harjoitelleet JunnuTiimin kanssa viikottain hyvin kokemuksin!

Lammasluodossa on kesän aikana käynyt paljon porukkaa ulkoilemassa, uimassa ja aurinkoa ottamassa. Hyvä niin, mutta jonkin verran on myös havaittu vahingontekoa joten Lammasluodossa  omaisuuttaan säilyttävien on syytä tarkistaa ettei mitään vahinkoa ole päässyt tapahtumaan. Pyrimme parantamaan Lammasluodon valvontaa.

Seuran sivuille on lisätty ilmoitussivusto myynti-ilmoituksille, kursseille, tapahtumille ym. ajankohtaisille tiedotteille. IlmoitusTORI löytyy Tapahtumakalenterin alta. Ilmoitukset Torille voi lähettää seuran tiedottajalle eli tähän sähköpostiin.

Lammasluotoon on tulossa uusi laituri kaudelle 2015. Laiturista on vuokrattavana 10-15 venepaikkaa nopeimmille. Varauksia ja lisätietoja varten ota yhteys Jari Saariseen etunimi.sukunimi@nps.fi

Hyvää Loppukesää!
NPS Hallitus

P.S. Tämä tiedote on lähetetty jäsenpostilla. Jos et ole saanut sähköpostia niin muista liittyä postituslistalle. Liittymisohjeet löydät seuran nettisivuilta.