Junnujen palkitsemisia

Junnujen palkitsemisia

⭐Seura toivottaa kaikille rauhallista joulua ja suotuisia tuulia vuodelle 2024! ⭐

Hienon kauden päätteeksi palkittiin mm. ansioituneita ja aktiivisia junnuja. Isot onnittelut kaikille!❤

😃Vuoden parhaan junioripurjehtijan kiertopalkinnon sai itseoikeutetusti Oskari Jefimoff, joka voitti mm. optien SM-pronssia ja kisasi Suomen EM -tiimissä Kreikassa! Osku oli kauden aikana normikisojen lisäksi mukana mm. maajoukkuleirityksissä ja regatoissa.

😃Kisaamisen hienosti aloittaneista junnuista pysteillä tai kiertopalkinnoilla palkittiin Tuukka viikkokisojen voittajana, Onni vuoden aktiivina ja Lauri vuoden tulokkaana. Myös aktiivisesti mukana olleet Auri ja Elli palkittiin. Koko kauden treeneissä on käynyt iso määrä junnuja ja yhteishenki on upeaa. Tästä suuret kiitokset vanhemmille ja seuran väestä erityisesti Noora ja Henri Jefimoffille. Mahtavaa, tästä on hienoa jatkaa kohti seuraavaa kautta!

😃Hyvänä ja toimivana 29’er kaksikkona kauden purjehtinut Samu Laiho ja Otto Jefimoff palkittiin junnuvalmennuksesta seuran toimitsijamerkeillä, nuoret miehet ovat tehneet hienoa työtä junnujen kanssa.

😃Hopeinen ansiomerkki myönnettiin Elsa Lumpeelle. Hän on seuran oma junnukasvatti ja on tehnyt jo vuosia tärkeää työtä junioritoiminnan hyväksi. Elsa on mm. toiminut ohjaajana lasten kursseilla ja leireillä, koutsannut kilparyhmää ja purjehtinut itse kilpaa 29’er -luokassa.