Nyt pikkukipparit maailman parhaimman harrastuksen pariin!

Nyt pikkukipparit maailman parhaimman harrastuksen pariin!

Nyt äidit, isät, isovanhemmat, tädit, sedät, kummit jne. pika pikaa ilmoittamaan pikkukipparit lasten ja nuorten purjehduskursseille ja -leireille, kun vielä joitakin paikkoja on vapaana! Kurssit ma-pe 3h päivässä ja leirit ma-to/pe klo9-16. Leireillä on purjehduksen opettelun lisäksi suppailua, purjelautailua ja veneretki, yleisiä merimiestaitoja unohtamatta. Yli 12-vuotiaat voivat aloittaa myös purjelautakursseilla. Kurssien ja leirien jälkeen harrastusta voi jatkaa heti seuran ryhmissä vesillä aina lokakuuhun asti tai niin pitkään kuin rahkeet ja varusteet antavat myöden.

Alla olevista valikoista pääset lukemaan kurssi/leirikuvauksista, ajankohdista, hinnoista ja ilmoittautumisesta. TERVETULOA MUKAAN!