Terveiset syyskokouksesta

Terveiset syyskokouksesta

Seuran syyskokouksessa ei ymmärrettävästi tänä poikkeuksellisena aikana ollut ruuhkaa, mutta kokous saatiin pidettyä. Hallituksessa erovuorossa oli kommodori ja pestissä jatkaa seuraavat kaksi vuotta Mikael Bergfors. Myös jäsenistä erovuorossa olleet Jari Saarinen, Jukka Ahokas ja Tommi Toponen jatkavat. Jarmo Holm siirtyi varajäsenestä hallitustehtävät keskeyttäneen Kai Lindströmin tilalle. Varajäsenet ovat Pessi Salmela, Esa Vahtera ja uutena Iiro Viljanen.

 

Hallitus esitti sääntömuutoksen kautta uudeksi jäsenluokaksi kilpailu/purjelautajäsentä. Tällä jäsentyypillä saisi liittyä kerran NPS:n jäseneksi ilman
liittymismaksua. Jäsen ei olisi äänioikeutettu seuran kokouksissa, hänellä ei myöskään olisi oikeutta käyttää
saaritukikohtia (muita kuin Lammasluotoa), ei mahdollisuutta rekisteröidä venettä seuran rekisteriin, eikä oikeutta vuokrata Lammasluodon saunaa jäsenhinnalla. Jäsenyyden perustana olisi vuosittain syyskokouksen
päättämä jäsenmaksu.
Tällä jäsentyypillä olisi oikeus edustaa seuraa purjehdus- ja lautakisoissa sekä osallistua kilpailu- ja purjelautatoimintaan.

Mm. purjelautatoiminnan lähdettyä hienosti kauden aikana käyntiin, oli hallitus tämän uuden jäsenluokan harkinnan edessä. Esitys käsitellään seuran sääntömuutoksena, joten se tarvitsee sääntöjen mukaan vielä toisen jäsenistön virallisesti koollekutsutun kokouksen, joka hyväksyy esityksen. Esitys käsitellään siis vielä toisen kerran kevätkokouksessa 2021.