Seuran kehittämisprojekti

Seuran kehittämisprojekti

Lauantaina 21.11. Kesti-Maariaan kokoontui kattava NPS:n aktiivijäsenten ryhmä pohtimaan seuran arvoja ja tulevaisuutta osana Opetus- ja kulttuuriministeriön Seuratuen kehittämishanketta, jossa NPS on mukana. Päivän veti Liiku ry:n seurakehittäjä Maikku Miettinen apunaan NPS:n tuore osa-aikainen kehittämispäällikkö Minna Aalto.

Perinteikkäällä seuralla lähes kaikki ”pyörät” on keksitty jo aikoja sitten. Nyt hyviä ja hienoja perinteitä vaalitaan ja päivitetään hankkeen myötä vanhaa kunnioittaen tähän aikaan ja lähitulevaisuuteen. Kuusituntisen strategiapäivän antina saatiin arvopäivityspohjaa sekä paljon rakennuspaloja uutta NPS –visiota varten.

Päivän aikana koottiin myös kehittämisryhmä, joka alkaa jatkotyöstää strategiaa, arvopohjaa ja visiota pidemmälle sekä NPS:n profiilin nostoa kehittämispäällikön johdolla NPS:n hallituksen työrukkasena.

Arvoista ja visioista myöhemmin lisää, mutta varsinkin arvoista ylimmäksi nousivat aktiivisuus, monipuolisuus, hyvä yhteishenki, elämyksien tarjoaminen, helposti lähestyttävyys ja tavoitteellisuus.

Tilaisuudessa tunnistettiin retkiveneilijöiden ja kilpapurjehtijoiden erilaisia toiveita ja tarpeita, jotka kaikki ovat yhtä tärkeitä kohteita tulevaisuuden kehittämistyössä.