Purjelautojen paluu Naantaliin

Purjelautojen paluu Naantaliin

Naantalin Purjehdusseuran purjelautailutoiminta aloitetaan vuosikymmenten tauon jälkeen uudelleen!

Seuraan vuokrataan alkusysäykseksi 5-6 kuvissa näkyvää maailmanlaajuisen uuden voimakkaan tulemisen Windsurfer-purjelautaa. Windsurferit ovat loistavia aloituslautoja harrastukselle ja soveltuvat kölillisinä erityisesti myös Naantalin vesille. Lautatyypistä voi lukea lisää viimeisimmästä seuran vuosikirjasta.

Windsurferit löytävät paikkansa Lammasluodon lautakoppeihin ehkä jopa vappuun mennessä. Koppien kunnostus niitä varten on jo meneillään. Kesäkauden mittaan koronarajoituksia ja -suosituksia noudattaen järjestetään lautailun sekä alkeis- että jatkokursseja, jotka ovat maksullisia, mutta mahdollisimman kohtuuhintaisia. Maksuilla katetaan lautojen vuokrakustannuksia.

Vuokralaudat tullaan myymään erikseen ilmoitetulla menettelyllä ja erikoishinnalla vuokrakauden touko-syyskuu jälkeen. Tavoitteena on saada kaikki vuokralaudat jäämään NPS:aan. Muutenkin tavoitteena on saada Naantaliin paljon lisää Windsurfereita ja muitakin kölillisiä lautoja. Lammasluodon kopeissa on tilaa 48 laudalle!
 
Kurssien hinnat, päivämäärät ja ilmoittautumismenettely tiedotetaan toukokuun aikana. Kurssilaisilla on mahdollisuus saada kesän mittaan lautoja muutoinkin käyttöön. Tavoitteena on löytää seuraan kymmeniä uusia eri ikäisiä lautaharrastajia ja tehdä lajista taas näkyvä osa Naantalin kesää.
 

** Jotta saisimme hieman käsitystä kiinnostuksesta alkeis- ja jatkokursseja kohtaan, ilmaise alustava kiinnostuksesi meilillä:  olli.ranta88@gmail.com 

(Meili ei siis ole vielä varsinainen ilmoittautuminen kursseille, se aukeaa vähän myöhemmin, seuraa ilmoittelua.)