KUNNIAJÄSENEMME JUKKA VILJANEN ON KUOLLUT 24.12.2020

KUNNIAJÄSENEMME JUKKA VILJANEN ON KUOLLUT 24.12.2020

Jukka liittyi Naantalin purjehdusseuraan 1968 ja toimi siitä lähtien aktiivisena jäsenenä monet vuodet, niin hallituksessa, kuin myös kommodorina vuosina 1974-1977.
Kun Meri-Naantalia alettiin kaavoittaa tuli NPS:lle tilaisuus saada alueelta oma tukikohta, tuossa prosessissa oli Jukalla aikoinaan suuri rooli. Jukka oli aina valmis pitämään niin NPS:n kuin myös meripartiolippukunta Naantalin Sinisten puolia kaupungin päätöksenteossa.
Jukan elämä todistaa että, yhteinen veneilyharrastuksemme on elinikäinen harrastus. Sairastumisestaan huolimatta, Jukka purjehti vielä viime kesänä jopa yksin luottaen ystäviin ja muihin veneilijöihin rantautuessaan.
Jukkaa jäivät kaipaan vaimo, lapset ja lapsenlapset sekä suuri joukko ystäviä.