NPS palkittiin Vuoden junioriseurana 2019

NPS palkittiin Vuoden junioriseurana 2019

Naantalin Purjehdusseura sai viime viikonloppuna merkittävän valtakunnallisen tunnustuksen tekemästään juniorityöstä purjehduksen parissa. Suomen Purjehdus ja Veneily ry myönsi seuralle Vuoden junioriseura 2019 -palkinnon veneilykauden päätösgaalassa lauantaina 30. marraskuuta.

–  Naantalin Purjehdusseura on laadukkaan ja aktiivisen junioritoiminnan seurauksena onnistunut innostamaan uusia junioripurjehtijoita kilpailuihin, ja on tämän ansiosta Vuoden junioriseura, kertoo SPV:n lasten ja nuorten veneilykoordinaattori Laura Santala ja onnittelee seuraa hyvästä työstä junioripurjehduksen parissa.

–  Olemme erittäin iloisia ja otettuja tästä tunnustuksesta. Se on merkittävä tunnustus sille perustyölle, jota seuramme lukuisat, nuoret ja vanhat, vapaaehtoiset sekä aktiivit ovat tehneet lasten ja nuorten hyväksi. Matka junioritoiminnan uuteen nousuun saattamiselle on ollut pitkä sekä perusteellinen, mutta se on kannattanut, kertoo NPS:n junioritoiminnan päällikkö Salla-Riikka Saarinen.

–  Toiminnan ylläpitäminen korkealla tasolla, myös valtakunnallisesti, vaatii panostuksia vapaaehtoisilta jatkossakin, mutta toivoisimme myös suurempaa panostusta kunnalta. Tavoitteemme ovat korkealla ja haluamme nostaa varsinaissuomalaisen purjehduksen paremmalle tasolle pysyvästi erityisesti junioritoiminnan kautta, lisää seuran kommodori Mikael Bergfors.

Palkintoa olivat vastaanottamassa Mikael Bergfors sekä hyvin ansioituneet junnuohjaajat Lotta Saukkola ja Elsa Lumme.

Kuva: Vesa Koivunen