Kaupungin palkitsemistilaisuus

Kaupungin palkitsemistilaisuus

Naantali palkitsee mitalisteja

 

Naantalin kaupunki kutsuu kaikki SM-, PM-, EM-, tai MM-mitaleita vuonna 2011 voittaneet naantalilaiset urheilijat (nuoret, aikuiset, veteraanit, yksilö- ja joukkueurheilijat) ja valmentajat yhteiseen kahvitilaisuuteen keskiviikkona 15.2.2012 klo 18.00 Naantalin kaupungintalolle.

Urheilijan tai valmentajan tulee olla naantalilainen (kotipaikka Naantali 1.1.2011). Lisäksi edellytyksenä on, että urheilija edustaa sellaista seuraa tai lajiliittoa, jotka ovat SLU:n jäsenjärjestöjä (NPS on).

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon 3.2.2012 mennessä Maija Puolakanaholle sähköpostilla etunimi.sukunimi@naantali.fi. Mahdolliset tiedustelut kahvitilaisuudesta puh. 0400 638 398.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan urheilija/valmentajan nimi ja yhteystiedot, laji, seura ja millaisesta saavutuksesta on kyse.