Junnutiimillä hyvä viikonloppu Porvoossa

Junnutiimillä hyvä viikonloppu Porvoossa

Optimistijollien 1. maajoukkuekarsinta sekä kadettikisa purjehdittiin 7.-8.5. upean kesäisissä ja sopivan tuulisissa olosuhteissa Porvoon Emäsalossa BSS:n järjestämänä.

NPS:n aktiivisia Junnutiimiläisiä oli mukana neljä: karsinnassa Elmeri Kurki ja kadettikisassa Iida ja Elsa Lumme sekä Lotta Saukkola. Koko porukka sai arvokasta kokemusta vähän isommista kisoista, lopputuloksiinkin oltiin tyytyväisiä kaikin puolin. Etenkin Elsa iloitsi kadettikisan 15. sijastaan, kun mukana oli kaikkiaan 35 purjehtijaa.

Maajoukkuekarsinnassa oli mukana 86 optaripurjehtijaa, joten Elmerin, joka oli mukana ensimmäistä kertaa, 46. sija antaa hyvät lähtökohdat toiseen karsintakisaan Helsingin Kulosaaressa 21.-22.5. (BS).  Jaossa ovat paikat kahden karsinnan parhaille seuraavasti: MM: 5 parasta, EM: 7 seuraavaa tyttö- ja poikakiintiöin 3+3, PM: 20 seuraavaa tyttöä ja 20 seuraavaa poikaa. Pidetään Elmerille peukkuja!

Junnutiimin upeat Henri Lloydin tiimitakit lahjoitti Krivest Oy. Kiitos Krivest!!

Junnutiimin kuulumisia päivitetään pitkin kautta sekä nettisivuille että seuran Facebook-sivuille. Mikäli haluat auttaa junnutiimiä saamaan vauhtia purjeisiin, ole Ville Kurkeen yhteydessä sähköpostilla villekurki0@gmail.com.

 

Junnutiimi ja coachit upouusissa takeissa
Junnutiimi ja coachit upouusissa takeissa