Uudenkaupungin optimisti jollaleiri 22.-24.7.2015 ja ups-regatta 25.7.2015

Uudenkaupungin optimisti jollaleiri 22.-24.7.2015 ja ups-regatta 25.7.2015
Naantalin Junnut
Naantalin Junnut

Leirille osallistuivat NPS:stä Elmeri Kurki, Iida Lumme, Elsa Lumme, Lotta Saukkola ja Ville Kurppa. Leiri alkoi kylmänä, sateisena ja tuulisena. Ensimmäisenä päivänä harjoittelimme lähtöjä, jotka sujuivat kohtalaisesti. Maittavan ruuan saimme joka päivä Pietarinkarin pavilijongissa, jonka jälkeen meille kerrottiin Uudenkaupungin historiaan liittyvä lämmittelyjumppa. Sen jälkeen treenit jatkuivat helminauha lähtöjen parissa. Kaatumisiltakaan ei vältytty, sillä tuuli oli aika napakka. Myös naantalilaisia nähtiin vilvoittelemassa… Toisena päivänä meidät jaettiin kahteen ryhmään ”puuskaan” ja ”pläkään”. Näissä ryhmissä harjoittelimme lisää helminauhaa. Ruuan jälkeen yksi nps:säläisistä tuli kipeäksi ja joutui lähtemään rantaan, mutta muut harjoittelivat kaikenlaista uutta esim. purjehdusta laidalla seisten, joka oli erittäin hauskaa. Kolmantena päivänä harjoittelimme kisaa varten ja onnistumisia nähtiin mm. voittoja ja hyviä tilanteita nps:sän hyväksi. Kisa alkoi, päivä oli tuuleton ja aurinkoinen. Kisa oli hyvin järjestetty ja naantalin junnujen hyvät sijoitukset tähdittivät sitä. Jokainen junnu oli ylpeä sijoituksestaan ja osallistumisestaan.

-Iida Lumme ja Lotta Saukkola

Treenit käynnissä
Treenit käynnissä
Palkintojenjako
Palkintojenjako