Juniorijaos tiedottaa

Juniorijaos tiedottaa

KILPAPURJEHDUSLEIRI:  Lammasluodossa järjestetään 4.-5.6.2015  (to-pe klo 10-17)  kilpapurjehdusleiri junioripurjehtijoille. Leirille voivat osallistua purjehtijat, jotka omaavat kilpailuissa vaadittavan purjehdustaidon, hallitsevat jollansa täysin joka tilanteessa sekä osaavat purjehtia kilpailuissa käytettävää kryssi-lenssi -rataa startteineen. Leirille osallistuvan purjehtijan pitää myös olla jonkin purjehdusseuran jäsen. Vastuuvalmentajana leirillä on SPV:n, TPS:n ja ASS:n valmentaja Jonas Krogell. Lisätietoja leiristä sekä ilmoittautumisohjeet leirikutsussa täällä.

HAASTAJA- JA KADETTISARJAN OPTIMISTIJOLLAKISAT:  Junioreiden kilpapurjehdusleirin perään järjestetään Lammasluodossa la-su 6.-7.6.2015  Haastaja- ja Kadettisarjojen Optimistijollakisat (lohko: länsi). Kilpailupäällikkönä kisoissa toimii Peter Lumme. Kilpailukutsu täällä ja kilpailuihin ilmoittautuminen täällä. Lammasluodossa on kisojen ajan auki myös JunnuCAFÉ, jossa on myynnissä mm. kahvia, teetä ja mehua sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. TERVETULOA kisaamaan sekä seuraamaan kisoja ja kannustamaan purjehtijoita! :)