NPS:lle 2.4mR joukkue-SM 2014 hopeaa!

NPS:lle 2.4mR joukkue-SM 2014 hopeaa!

Viikonloppuna 3.-4.5  kisattiin Tampereen Näsijärvellä 2.4mR:n  joukkue-SM kisat. Kisaamassa oli yhteensä 11 joukkuetta, NPS:ltä mukana oli kolme joukkuetta. Jan Forsbom ja Timo Lankinen purjehtivat hienosti hopealle!  Voiton kisoissa veivät kisajärjestäjänä olleen Ännän II -joukkue (Rikard Bjurström ja Marko Dahlberg) ja pronssille tuli niinikään Ännän I -joukkue (Veikko Martin ja Petteri Grönroos). Kaksi muuta NPS -joukkuetta tulivat viidenneksi ja kuudenneksi. Näissä joukkueissa kisasivat Esa Harjulahti ja Roope Heikkilä, sekä Janne Laine ja Pauli Immonen. Kisat ajettiin hyvin vaihtelevissa keleissä ja tuulissa; taivaalta tuli sekä vettä, räntää, että rakeita ja tuuli oli paikoin hyvin shiftaavaa. Paljon onnea Jan ja Timo joukkue-SM hopeasta! 🙂