Lipunnosto 3.5 ja muistutus talkoista

Lipunnosto 3.5 ja muistutus talkoista

LIPUNNOSTO:  Perinteinen NPS:n kauden avaus suoritettiin lipunnostolla Lammasluodossa lauantaina 3.5. Vapunpäivänäkin koetun ”takatalven” jälkeen sää oli aurinkoinen, mutta tuuli mereltä oli kylmää ja navakkaa. Kevät on tänä vuonna jo  pitkällä,  jäät lähtivät aikaisin ja monilla onkin jo veneet vesillä. Edellinen varakommodori Peter Harjulahti piti tilaisuudessa puheen ja toivotti lopuksi kaikille seuran jäsenille suotuisia veneilykelejä!

TALKOOT:   Muistattehan osallistua torstaina 8.5 klo 17 alkaen Lammasluodon talkoisiin!  Tehtävinä on mm. kaislojen siivous, metsäalueen ja pihan siivous roskista, toimiston tyhjennys turhasta tavarasta, toimiston wc -tilojen siivous, saunan rakennusjätteiden siivous, laitureiden korjailua ym. ym. Paikalla on jätelavoja ja mahdollisimman monen toivotaan osallistuvan siistimiseen. Talkoolaisille ilmainen sammutinten tarkastus, muilta peritään pieni korvaus. Kahvia, juotavaa ja makkaraa talkoolaisille, TERVETULOA!