NPS hakee junioripurjehdusohjaajaa kesän 2014 jollakouluihin

NPS hakee junioripurjehdusohjaajaa kesän 2014 jollakouluihin

Juniorijaos hakee Lammasluotoon osa-aikaiseen kesätyöhön junioripurjehdusohjaajaa kesän 2014  optimistijollakouluja vetämään. Junioripurjehdusohjaaja toimii parina toisen ohjaajan kanssa yhdeksällä  lasten optimistijollakurssilla, huoltaa junioripurjehduskalustoa sekä huolehtii rannan ja toimitilojen yleisestä  siisteydestä.  Junioripurjehdusohjaajaksi haetaan täysi-ikäistä, joka hallitsee hyvin purjehduksen ja vesilläolon perusteet, osaa toimia luontevasti lasten kanssa sekä on oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.

Työ on osa-aikainen, se alkaa 2.6 jatkuen kesäkuun loppuun sekä 28.7 – 8.8.2014. Palkka on tuntiperusteinen 8€/h. Työ sopii luonteensa puolesta hyvin esimerkiksi eläkeikäiselle senioripurjehtijalle,  jolla on kesällä mahdollisuus antaa aikaa ja kokemustaan uusien junioripurjehtijoiden hyväksi. Kevään aikana ohjaajan tulisi käydä Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton yhden viikonlopun kestävä  junioripurjehdusohjaajan peruskurssi  Turussa seuran kustantamana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV  juniorivastaavalle 2.4.2014 mennessä  sähköisesti:  salla.sadinmaa@gmail.com  tai postitse:  Salla Sadinmaa, Hakalantie 1 as 5, 21160 Merimasku