Optimistijollakoulut 2019 – YLEISTÄ TIETOA

 

YLEISTÄ:  Kurssit alkavat maanantaisin ja kestävät  5 päivää,  3h/päivä.  Poikkeuksena on juhannusviikko, jolloin purjehditaan maanantaista keskiviikkoon 4h/päivä  ja torstaina 3h/päivä. Alkeiskurssille mahtuu kerrallaan kuusi lasta, jatkokurssille seitsemän. Vähintään neljä lasta tarvitaan, jotta kurssi järjestetään.

KURSSIN HINTA:   120€  + mahd. jäsenmaksu, jos ei ole jo NPS:n jäsen (NPS + SPV) 20€,  seuraavat sisarukset  80€  + mahd. jäsenmaksu (NPS + SPV) 20€. Samana kesänä sekä alkeis- että  jatkokurssille osallistuvalle jatkokurssi alennettuun hintaan 80€, sekä  jäsenmaksu tällöin luonnollisesti vain kerran. Kurssilaiset liitetään automaattisesti NPS:n juniorijäseniksi, näin kurssilaisilla on mm. voimassaoleva vakuutus Suomen purjehdus ja veneily -liiton kautta.

KURSSIPAIKKA:   Naantalin Purjehdusseuran ranta,  Lammasluoto  (Lukkarinkatu 1, Naantali)

KURSSILLE MUKAAN:   säänmukainen vaatetus (mm. tuulenpitävä takki, päähine), vaihtovaatteet, vesipullo sekä liivit jos on (seuralta saa myös lainaksi)

*   LISÄTIETOA ALKEISKURSSISTA  täällä

*   LISÄTIETOA JATKOKURSSISTA  täällä

*   ILMOITTAUTUMINEN täällä

 

KESÄN  2019  JOLLAKURSSIEN AIKATAULUT JULKAISTAAN TÄSSÄ 15.3. MENNESSÄ.

KURSSEJA ON TARJOLLA VIIME VUOSIEN TAPAAN KESÄKUUSSA SEKÄ ELOKUUN KAHDELLA ENSIMMÄISELLÄ VIIKOLLA, SEKÄ ALKEIS-, ETTÄ JATKOKURSSEJA JÄRJESTETÄÄN.


 

Lisätietoja:  salla-riikka.saarinen@nps.fi  0405208422   ja  mikael.bergfors@nps.fi  0456576913

© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha