Mikäli osaat ja haluat purjehtia, tulet toimeen nuorten ja lasten kanssa sekä omaat aikaansaavan asenteen olet juuri etsimämme henkilö. Sopivan kandidaatin pitäisi olla yli 18-vuotias, mutta yläikärajaa ei ole.
Jollakouluja järjestetään kesällä yhteensä yhdeksän kappaletta. Kurssit alkavat maanantaisin ja kestävät 5 päivää, 3h/päivä. Poikkeuksena on juhannusviikko, jolloin purjehditaan maanantaista keskiviikkoon 4h/päivä ja torstaina 3h/päivä. 

Jätä hakemuksesi osoitteeseen: sihteeri@nps.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja purjehduskokemuksesta. Hakuaikaa on niin kauan kunnes sopiva tekijä löydetään.

Lisätiedot Mikael Bergfors, mikael.bergfors@nps.fi 

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha