loka 092017
 

Lipunlasku järjestetään Ravintola Trapissa 28.10. klo: 18 alkaen. Tilaisuudessa jaetaan kiertopalkinnot sekä ansiomerkit ja syödään yhdessä. Illallinen maksaa 35 euroa ja se  sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan sekä alkumaljan.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: naantalinpurjehdusseura@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös otatko pääruoaksi lihaa vai kalaa. Illallinen maksetaan suoraan Trapissa.
Menu: 

Alkuun: Grillattua vuohenjuustoa viikunahillokkeen kera

Pääruoka: Paistettua Airiston kuhaa lime-valkoviinikastikkeen ja  rapumoussen kera tai pippuroidut häränselykset, talon maustevoi, Barbequekastiketta ja perunakuorukat

 Jälkiruoka: Talon valkosuklaakakku ja kahvi

 

Palkittavia? Lipunlaskussa jaettavien ansiomerkkien saajiksi voi ehdottaa mielestäsi ansioitunutta jäsentä. Palkinnot, perusteet ja listan aiemmin palkituista löydät seuran nettisivuilta: www.nps.fi->palkitut. Purjehtijamerkit jaetaan hakemuksen perusteella. Vapaamuotoiset ehdotukset ja hakemukset osoitetaan hallitukselle sähköpostitse hallitus@nps.fi

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha