Viikonloppuna kisattiin H-veneiden SM-mitaleista Raumalla, Rauman Purjehdusseuran toimiessa kisaisäntänä. NPS:ää kisoissa edusti kolme venekuntaa: Wenda, Huuhka ja Royal Surfer. Wendaa kipparoi Jan Forsbom, Huuhkaa Heikki Nieminen ja Royal Surferia Pauli Immonen.

Team Wenda sijoittui kolmanneksi, tuoden pronssia Naantaliin miehistöllä Forsbom, Lankinen, Törnström ja Nikulainen. Huuhka sijoittui tiukassa kisassa neljänneksi miehistöllä Nieminen, Saarinen ja Kurki ja Royal Surfer sijoittui kahdeksanneksi miehistöllä Immonen, Juhannusvuori ja Engren.

Onnea Team Wenda!

Täydelliset tulokset löytyvät täältä: https://www.raumanpurjehdusseura.fi/@Bin/492995/Final+results+Sailwave+results+for+H-vene+SM+2017+Rauma+at+2017.pdf

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha