Kuuden vuoden odotus palkittiin lauantaina 5.8. kun talonpoikaisveneet palasivat näyttävästi Naantaliin jo 31. kerran. Tapahtuman avasi Tasavallan Presidenttipari, Jenni Haukion herkällä puheella purjehtijoille ja tapahtuman järjestäjille.

Talonpoikaisveneet purjehtivat kolmessa eri luokassa: Kommodoriluokka, Verkkoveneet ja Isoveneet. Kaiken kaikkiaan 22 venekuntaa tavoitteli luokkavoittoa sekä muita kiertopalkintoja kuten ”Spelmans Trophy” ja ”Leijona” kiertopalkintoja.

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Naantalin Lions Club ja Naantalin vierasvenesataman kanssa. Kiitos myös muille tapahtuman tukijoille!

Studio Kukan kuvat tapahtumasta löytyy täältä: https://heikkae.kuvat.fi/kuvat/Purjehduskuvia/Naantalin+saaristolaisvenepurjehdus+2017/ 

 

   

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha