Viikonloppuna käytiin kahdet mestaruustaistot jossa NPS:läisiä kisasi. 2.4mR-luokan SM-kisat käytiin Helsingissä ja H-veneiden luokkamestaruudesta mittelöitiin Imatralla. Molemmissa luokissa tuli upeaa menestystä Naantaliin.

H-veneiden luokkamestaruus matkasi Team Huuhkan mukana Naantalin. Huuhka vei voiton Heikki Niemisen kipparoimana ja miehistössä olivat Jari Saarinen ja Ville Kurki.

2.4mR-luokan SM-kisoista Pauli Immonen toi hopeaa Naantaliin, Esa Harjulahden ollessa yhdeksäs. Kulta karkasi Paulilta viimeisenä päivänä kovassa kelissä hajonneen purjetta pitäneen lenkin vuoksi, sillä hän joutui jättämään päivän ensimmäisen lähdön kesken, jotta sai korjattua lenkin loppulähtöjä varten.

Onnea Team Huuhka ja Pauli! Kyllä taas kerran kelpaa olla NPS:n jäsen!

Team Huuhka

 

2.4mR-luokan mitalistit

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha