Jan Forsbomille Raumalla SM-kultaa!

oikealta: 3. Rikard Bjuström (N), 1. Jan Forsbom (NPS), 2. Marko Dahlberg (N), 4. Pauli Immonen (NPS), 5. Kaj Panttila (TaPS)

NPS:n Jan Forsbom purjehti Raumalla 1.-3.8  järjestetyissä 2.4mR -veneluokan Suomen Mestaruuskisoissa hienosti voittajaksi. Toiseksi sijoittui vain pisteen hävinneenä Tampereen ”Ännän” Marko Dahlberg ja kolmanneksi tuli niinikään ”Ännän” Rikard Bjurström.

Kilpailuihin osallistui 31 purjehtijaa. NPS oli kisoissa hyvin edustettuna, Naantalista oli mukana kymmenen purjehtijaa. Kisan molemmat naispurjehtijat olivat myös NPS:stä. Ensimmäisenä kilpailupäivänä ajettiin kovassa tuulessa, joka ylsi puuskissa 12 metriin sekunnissa. Lauantaina merituuli puhalsi 5-6 m/s. Sunnuntaina tuuli keveni ja pyöri lopulta niin, että kahdeksas lähtö jäi ajamatta. Kiitokset vielä Rauman Purjehdusseuralle onnistuneesti järjestetyistä ja hienoista kisoista!