Jollakursseille ilmoittautuminen avattu

 Juniorit  Kommentit pois päältä artikkelissa Jollakursseille ilmoittautuminen avattu
touko 072020
 

Nyt on viimein voitu avata ilmoittautuminen kesän jollakursseille! Sekä alkeis- että jatkokursseja järjestetään kesäkuussa sekä heinäkuun lopussa ja elokuussa. Kurssien jälkeen purjehduksia voi jatkaa viikottaisessa purjehdusryhmässä koko kauden ajan.

Lämpimästi tervetuloa jollapurjehduksen pariin ja mukaville kursseille!

 

Kurssiaikataulut, lisätiedot ja ilmoittautuminen 

 

Jollakoulun jatkokurssi starttaa

 Juniorit  Kommentit pois päältä artikkelissa Jollakoulun jatkokurssi starttaa
heinä 312016
 

Juniori- ja kilpapurjehdustukikohdassa Lammasluodossa alkaa jollakoulun jatkokurssi. Kurssi toteutuu 1.8. – 5.8. maanantaista perjantaihin joka päivä klo 15-18. 

Myös seuran oma kilpapurjehdusryhmä Junnutiimi jatkaa pienen kesäloman jälkeen aktiivisia treenejään Lammasluodossa. Tälle kaudelle tiimille on tiedossa vielä useita kisoja.jollakoulut2016

 

Kilpapurjehtijoilla vilkas viikonloppu tulossa

 Juniorit, Kilpapurjehdus, Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpapurjehtijoilla vilkas viikonloppu tulossa
kesä 092016
 

NPS:n kilpapurjehtijoilla on tiedossa vilkas viikonloppu 10.-12.6.2016

Junnutiimiläisistä optimistijollien ranking-kisoissa Helsingissä veneitä kipparoivat Ida Lumme, Elsa Lumme ja Elmeri Kurki.
Kisasivut löytyvät täältä: http://www.dtsw.fi/

H-veneiden SM-kisoissa Turun Pursiseuralla, Naantalin Purjehdusseuraa edustavat venekuntiensa kanssa Heikki Nieminen, Pauli Immonen ja Jan Forsbom. NPS:n edustajia löytyy myös muista venekunnista, joissa kipparit edustavat muita seuroja.
Kisasivut löytyvät täältä: http://www.turunpursiseura.fi/kilpapurjehdus/h-vene_sm_2016/tulokset

NPS:n tukikohdassa Lammasluodossa järjestetään 2.4mR -luokan ranking-kisat ja siellä seuraa edustavat Anna-Liisa Oxby, Janne Laine ja Salla Sadinmaa.

Peukut pystyyn ja kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan omat voittoon!

 

Wenda4

 

 

 

 

Foodduck liittyi junnutiimin tukijoihin

 Juniorit, Kilpapurjehdus  Kommentit pois päältä artikkelissa Foodduck liittyi junnutiimin tukijoihin
kesä 072016
 

Naantalilainen yritys Foodduck liittyi seuran junnutiimin tukijoihin lahjoittaen tiimiläisille upeat Zhikin paidat.

Kiitos Foodduck arvokkaasta tuestanne!

Haluatko liittyä junnujen tukijoukkoon? Ole yhteydessä salla.sadinmaa@nps.fi ja katsotaan miten voisimme tehdä yhteistyötä junnujen menestyksen tukemiseksi.

 

Foodduck1

Foodduck2

 

 

 

 

 

 

Jollakursseilla vielä tilaa!

 Juniorit  Kommentit pois päältä artikkelissa Jollakursseilla vielä tilaa!
touko 312016
 

Osassa kesän 2016 jollakursseista on vielä tilaa! Kursseja järjestetään tavalliseen tapaan sekä alkeis- että jatkokursseja.

Tietoa kursseista sekä kurssiaikataulut täälläSuoraan ilmoittautumislomakkeeseen pääsee täältä

Lämpimästi tervetuloa mukaville ja suosituille jollapurjehduskursseille kaikki 7-15 -vuotiaat lapset ja nuoret! :)

JOLLAKURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN MENEILLÄÄN!

 Juniorit  Kommentit pois päältä artikkelissa JOLLAKURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN MENEILLÄÄN!
touko 052016
 

11811554_957031541005214_1956892078750451725_nKesän 2016 jollakursseille ilmoittautuminen on meneillään, kursseja järjestetään tavalliseen tapaan sekä alkeis- että jatkokursseja. Tietoa kursseista sekä kurssiaikataulut täälläSuoraan ilmoittautumislomakkeeseen pääsee täältäLämpimästi tervetuloa mukaville ja suosituille jollapurjehduskursseille kaikki 8-15 -vuotiaat lapset ja nuoret! 🙂

Uudenkaupungin optimisti jollaleiri 22.-24.7.2015 ja ups-regatta 25.7.2015

 Juniorit, Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Uudenkaupungin optimisti jollaleiri 22.-24.7.2015 ja ups-regatta 25.7.2015
loka 052015
 
Naantalin Junnut

Naantalin Junnut

Leirille osallistuivat NPS:stä Elmeri Kurki, Iida Lumme, Elsa Lumme, Lotta Saukkola ja Ville Kurppa. Leiri alkoi kylmänä, sateisena ja tuulisena. Ensimmäisenä päivänä harjoittelimme lähtöjä, jotka sujuivat kohtalaisesti. Maittavan ruuan saimme joka päivä Pietarinkarin pavilijongissa, jonka jälkeen meille kerrottiin Uudenkaupungin historiaan liittyvä lämmittelyjumppa. Sen jälkeen treenit jatkuivat helminauha lähtöjen parissa. Kaatumisiltakaan ei vältytty, sillä tuuli oli aika napakka. Myös naantalilaisia nähtiin vilvoittelemassa… Toisena päivänä meidät jaettiin kahteen ryhmään ”puuskaan” ja ”pläkään”. Näissä ryhmissä harjoittelimme lisää helminauhaa. Ruuan jälkeen yksi nps:säläisistä tuli kipeäksi ja joutui lähtemään rantaan, mutta muut harjoittelivat kaikenlaista uutta esim. purjehdusta laidalla seisten, joka oli erittäin hauskaa. Kolmantena päivänä harjoittelimme kisaa varten ja onnistumisia nähtiin mm. voittoja ja hyviä tilanteita nps:sän hyväksi. Kisa alkoi, päivä oli tuuleton ja aurinkoinen. Kisa oli hyvin järjestetty ja naantalin junnujen hyvät sijoitukset tähdittivät sitä. Jokainen junnu oli ylpeä sijoituksestaan ja osallistumisestaan.

-Iida Lumme ja Lotta Saukkola

Treenit käynnissä

Treenit käynnissä

Palkintojenjako

Palkintojenjako

Kadettisarjan kilpailun tulokset selvillä

 Juniorit, Kilpapurjehdus, Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Kadettisarjan kilpailun tulokset selvillä
kesä 072015
 

Naantalin kadettikilpailu 2015

Naantalin kadettikilpailu 2015

Kadettisarjan kilpailun toinen päivä ajettiin navakassa länsi tuulessa auringon paisteessa. Rata-alueena toimi yleisöystävällinen Pappilan lahti. Kisakuvia tästä. Kilpailun kolmannesta sijasta käytiin kova lopputaistelu kolmen veneen kesken viimeiseen maaliin tuloon asti. Kurjen Elmeri vei lopulta kokonaiskilpailun kolmannen sijan voittamalla viimeisen lähdön. Kilpailun paras purjehtija oli Aarni Harmovaara (TPS) ja kilpailun toisen sijan lunasti Ida Björkqvist.

Kisakuvat by Studio Kukka
Lopulliset tulokset

Juniorijaos tiedottaa: kesän jollakursseilla on vielä tilaa!

 Juniorit  Kommentit pois päältä artikkelissa Juniorijaos tiedottaa: kesän jollakursseilla on vielä tilaa!
huhti 052015
 

syksyllä2014

 

Ilmoittautuminen tämän kesän optimistijollakursseille on meneillään! Tietoa alkeis- ja jatkokursseista, kurssiaikataulu ja ilmoittautumislomake löytyvät sivun ylälaidasta ”juniorit” -palkin alta täältäTervetuloa mukaan kursseille ja mukavan harrastuksen pariin! 🙂

Juniorijaos tiedottaa

 Juniorit, Kilpapurjehdus  Kommentit pois päältä artikkelissa Juniorijaos tiedottaa
maalis 282015
 

KILPAPURJEHDUSLEIRI:  Lammasluodossa järjestetään 4.-5.6.2015  (to-pe klo 10-17)  kilpapurjehdusleiri junioripurjehtijoille. Leirille voivat osallistua purjehtijat, jotka omaavat kilpailuissa vaadittavan purjehdustaidon, hallitsevat jollansa täysin joka tilanteessa sekä osaavat purjehtia kilpailuissa käytettävää kryssi-lenssi -rataa startteineen. Leirille osallistuvan purjehtijan pitää myös olla jonkin purjehdusseuran jäsen. Vastuuvalmentajana leirillä on SPV:n, TPS:n ja ASS:n valmentaja Jonas Krogell. Lisätietoja leiristä sekä ilmoittautumisohjeet leirikutsussa täällä.

HAASTAJA- JA KADETTISARJAN OPTIMISTIJOLLAKISAT:  Junioreiden kilpapurjehdusleirin perään järjestetään Lammasluodossa la-su 6.-7.6.2015  Haastaja- ja Kadettisarjojen Optimistijollakisat (lohko: länsi). Kilpailupäällikkönä kisoissa toimii Peter Lumme. Kilpailukutsu täällä ja kilpailuihin ilmoittautuminen täällä. Lammasluodossa on kisojen ajan auki myös JunnuCAFÉ, jossa on myynnissä mm. kahvia, teetä ja mehua sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. TERVETULOA kisaamaan sekä seuraamaan kisoja ja kannustamaan purjehtijoita! :)

© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha