Hanna Haaksi

 

Vedet ovat jäähtyneet jo sen verran, että talviuintikausi on hyvä aloittaa. Eli, talviuintia Lammasluodossa sunnuntaisin klo: 17.30 alkaen ja sauna lämpeää heti tulevana sunnuntaina 22.10. Yksi kerta maksaa 5€ ja se maksetaan saunalla käteisellä. 

Aloitetaan kausi tällä yhdellä sekavuorolla ja lisätään tarpeen mukaan vuoroja. Palautetta vuorojen tarpeellisuudesta saa siis laittaa tulemaan!

Lämpimiä löylyjä ja virkistäviä vesiä toivotamme!

 

Lipunlasku 28.10.

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Lipunlasku 28.10.
loka 092017
 

Lipunlasku järjestetään Ravintola Trapissa 28.10. klo: 18 alkaen. Tilaisuudessa jaetaan kiertopalkinnot sekä ansiomerkit ja syödään yhdessä. Illallinen maksaa 35 euroa ja se  sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan sekä alkumaljan.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: naantalinpurjehdusseura@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös otatko pääruoaksi lihaa vai kalaa. Illallinen maksetaan suoraan Trapissa.
Menu: 

Alkuun: Grillattua vuohenjuustoa viikunahillokkeen kera

Pääruoka: Paistettua Airiston kuhaa lime-valkoviinikastikkeen ja  rapumoussen kera tai pippuroidut häränselykset, talon maustevoi, Barbequekastiketta ja perunakuorukat

 Jälkiruoka: Talon valkosuklaakakku ja kahvi

 

Palkittavia? Lipunlaskussa jaettavien ansiomerkkien saajiksi voi ehdottaa mielestäsi ansioitunutta jäsentä. Palkinnot, perusteet ja listan aiemmin palkituista löydät seuran nettisivuilta: www.nps.fi->palkitut. Purjehtijamerkit jaetaan hakemuksen perusteella. Vapaamuotoiset ehdotukset ja hakemukset osoitetaan hallitukselle sähköpostitse hallitus@nps.fi

 

H-veneiden ranking-sarjasta mestaruus ja kolmas sija Naantaliin

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa H-veneiden ranking-sarjasta mestaruus ja kolmas sija Naantaliin
syys 112017
 

H-veneiden ranking-sarja saatiin eilen päätökseen Tampereella. Sarjan voiton vei Team Wenda Jan Forsbomin kipparoimana. Wendan miehistössä kauden ajan purjehtivat Timo Lankinen, Iiro Törnström, Jukka Nikulainen. Kolmannen sijan ranking-sarjasta pokkasi Team Huuhka Heikki Niemisen johdolla. Kauden miehistössä purjehtivat Jari Saarinen ja Ville Kurki. Wendalle ranking-sarjan voitto oli jo toinen vuosi peräkkäin!

Hyvällä tolalla on siis H-veneily Naantalissa! Onnea molemmille!

 

Kilpailukutsut 23.9. kisoihin

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpailukutsut 23.9. kisoihin
syys 052017
 

Satavuotisjuhlat läheestyvät ja sitä myöden myös päivän kilpailuosuuksien kutsut ovat nyt julkistettu. Alta löytyy purjehduskilpailun, sekä navigaatiokilpailun kutsut. Lisätiedot Esa Vahteralta esa.vahtera@vahteraarkkitehdit.fi tai 0400 321 426.

 

Purjehduskisa: Kilpailukutsu 100v kisa

Navigaatiokisa: Kutsu 100v navigaatiokisa

Folkkareiden SM-pronssia Naantaliin

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Folkkareiden SM-pronssia Naantaliin
elo 312017
 

Folkkareiden SM-kisat käytiin Helsingissä17.-20.8. Blondi II edusti NPS:ää kisoissa ja toi upeasti kotiin pronssia miehistöllä Roni Saksi, Pauli Poutanen ja Jukka Ahokas. Onnea koko miehistölle!

Täydelliset tulokset löytyvät täältä: http://htps.fi/a/kilpailut/fsm

 

Kiinnostaako merikarhujen jäsenyys?

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Kiinnostaako merikarhujen jäsenyys?
elo 182017
 

INFOTILAISUUS MERIKARHUJÄSENYYDESTÄ KIINNOSTUNEILLE

Merikarhut ry tarjoaa matkapurjehdusta harrastaville perheille mahdollisuuden päästä
keskustelemaan merikarhujen jäsenyydestä. Infotilaisuudet järjestetään Helsingissä,
Turussa ja Kotkassa.

Tilaisuudessa tarjotaan tiivis infopaketti merikarhuista ja vastataan osallistujien
kysymyksiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki matkapurjehdusta harrastavat, jotka
pohtivat merikarhujen jäsenyyden hakemista.

TURUN INFOTILAISUUS
AIKA: ti 12.9.2017 klo 18-19
PAIKKA: Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku
ILMOITTAUTUMINEN: ti 5.9. mennessä osoitteeseen info@merikarhut.fi

 

Kutsu_infotilaisuudet_2017

 

 

100-vuotisjuhlat, muista ilmoittautua

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa 100-vuotisjuhlat, muista ilmoittautua
elo 142017
 

Muistathan ilmoittautua 100-vuotisjuhliin nopeasti. Juhla pidetään 23.9. Kaivohuoneella ja ohjelma rannassa alkaa jo edellisenä iltana.

Ilmoittautua voit sähköpostilla osoitteeseen naantalinpurjehdusseura@gmail.com.  Illalliskortin hinta on 42€/hlö ja veneen satamamaksu pe-su 36€/vene. Maksut tulee suorittaa NPS:n tilille no FI30 4309 0010 4715 22. Viestikenttään tulee kirjoittaa osallistujien ja veneen nimet.

 

H-veneiden SM-pronssia Naantaliin

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa H-veneiden SM-pronssia Naantaliin
elo 072017
 

Viikonloppuna kisattiin H-veneiden SM-mitaleista Raumalla, Rauman Purjehdusseuran toimiessa kisaisäntänä. NPS:ää kisoissa edusti kolme venekuntaa: Wenda, Huuhka ja Royal Surfer. Wendaa kipparoi Jan Forsbom, Huuhkaa Heikki Nieminen ja Royal Surferia Pauli Immonen.

Team Wenda sijoittui kolmanneksi, tuoden pronssia Naantaliin miehistöllä Forsbom, Lankinen, Törnström ja Nikulainen. Huuhka sijoittui tiukassa kisassa neljänneksi miehistöllä Nieminen, Saarinen ja Kurki ja Royal Surfer sijoittui kahdeksanneksi miehistöllä Immonen, Juhannusvuori ja Engren.

Onnea Team Wenda!

Täydelliset tulokset löytyvät täältä: https://www.raumanpurjehdusseura.fi/@Bin/492995/Final+results+Sailwave+results+for+H-vene+SM+2017+Rauma+at+2017.pdf

 

 

Talonpoikaisveneet Naantalissa 5.8.

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Talonpoikaisveneet Naantalissa 5.8.
elo 062017
 

Kuuden vuoden odotus palkittiin lauantaina 5.8. kun talonpoikaisveneet palasivat näyttävästi Naantaliin jo 31. kerran. Tapahtuman avasi Tasavallan Presidenttipari, Jenni Haukion herkällä puheella purjehtijoille ja tapahtuman järjestäjille.

Talonpoikaisveneet purjehtivat kolmessa eri luokassa: Kommodoriluokka, Verkkoveneet ja Isoveneet. Kaiken kaikkiaan 22 venekuntaa tavoitteli luokkavoittoa sekä muita kiertopalkintoja kuten ”Spelmans Trophy” ja ”Leijona” kiertopalkintoja.

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Naantalin Lions Club ja Naantalin vierasvenesataman kanssa. Kiitos myös muille tapahtuman tukijoille!

Studio Kukan kuvat tapahtumasta löytyy täältä: https://heikkae.kuvat.fi/kuvat/Purjehduskuvia/Naantalin+saaristolaisvenepurjehdus+2017/ 

 

   

Hai SM-kisat Kokkolassa

 Yleiset  Kommentit pois päältä artikkelissa Hai SM-kisat Kokkolassa
heinä 312017
 

Hai-veneiden SM-kilpailut pidettiin Kokkolassa viikonloppuna. NPS oli edustettuna viiden venekunnan voimin. Veneitä kipparoivat Kai Saksi, Heikki Nieminen, Juho-Mikko Arhi, Roni Saksi ja Jukka Näsi.

Parhaiten suoriutui Kai Saksi, sijoittuen kuudenneksi. Ilahduttavaa oli myös nähdä junnutiimin Elmeri Kurjen purjehtivan Heikki Niemisen miehistössä.

Täydelliset tulokset löytyvät täältä: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxnYW1sYWthcmxlYnlzZWdlbGZvZXJlbmluZ3JmfGd4OjY1MmMzMzJkYTFjNzI0Nw

 

© 2011 Naantalin Purjehdusseura ry webmaster (ÄT) nps.fi Suffusion theme by Sayontan Sinha